1. Home
  2. Carsonline
  3. Over ons

Over ons

Wat typeert onze wagens?

Belgische wagen :

Onze wagens zijn steeds van Belgische origine, waardoor wij onze klanten de zekerheid kunnen geven van een juiste kilometerstand door het Carpass-systeem. Wij proberen altijd om zo snel mogelijk onze wagens te keuren. Zo kan u op het moment dat u beslist een wagen te kopen nagaan of deze volledig in orde is.

Eerste eigenaar :

Wij verzekeren er u ook van dat de wagen die u koopt slechts één vorige eigenaar gehad heeft. Een wagen die verschillende bestuurders gehad heeft, zal immers meer slijtage vertonen.

Steeds onderhouden bij merkverdeler :

Het belangrijkste is natuurlijk het onderhoud. Daarom hebben wij van elke wagen een uitgebreide onderhoudshistoriek waarop u kan aflezen wat er precies allemaal aan de wagen gebeurd is qua onderhoud.

 

Hoe ben ik zeker dat ik een goede wagen koop?

Vooreerst gaan we natuurlijk zelf na of de wagen die we te koop aanbieden in topconditie is. Niet enkel de technische en mechanische kant van de wagen moet volledig in orde zijn, ook het interieur en carrosserie. Als blijkt dat er toch iets dient te gebeuren qua herstelling of onderhoud, dan laten wij die werken uitvoeren, voordat de wagen verkocht wordt.0472448200ContactLocatie & openingsuren